Ryds Bilglas utökar verksamheten och öppnar ny verkstad i Ludvika

Ryds Bilglas är Sveriges största aktör inom reparation och byte av bilglas. I dag har Ryds Bilglas över 165 verkstäder i ett rikstäckande verkstadsnät. Nu har vi öppnat en ny verkstad i Ludvika.

Verkstaden ligger i handelsområdet Lyviksberget, på adress Glimmerstigen 1, och blir Ryds Bilglas sjunde verkstad i Dalarna.

”Vi har sett fram emot att öppna vår nya fina verkstad i Ludvika och har sedan starten 6/5 sett ett stort intresse för både lagning av stenskott och byte av vindrutor. Verkstaden är belägen i ett växande område och ni är varmt välkomna in till oss när stenen har träffat rutan”, säger Fredrik Karlsson, Sverigechef på Ryds Bilglas.

Ludvika

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Karlsson, Sverigechef, Ryds Bilglas
Tel: 010 102 99 36

Om Ryds Bilglas
Ryds Bilglas är en ledande aktör inom reparation och byte av bilglas och finns nära kunden med över 160 verkstäder i Sverige. Företaget grundades 1947 och är idag en del av koncernen Cary Group. För mer information besök gärna www.rydsbilglas.se

Om Cary Group
Cary Group specialiserar sig på hållbara lösningar för reparation och byte av fordonsglas, med ett kompletterande erbjudande för reparation av plåt- och lackskador i Norden. Vår resa startade 1947 med Ryds Bilglas i Sverige och idag erbjuder vi våra tjänster till kunder i hela Europa under flertalet välkända och framgångsrika varumärken.