Ryds Bilglas utökar verksamheten och öppnar ny verkstad i Finspång

Ryds Bilglas är Sveriges största aktör inom reparation och byte av bilglas. I dag har Ryds Bilglas över 160 verkstäder i ett rikstäckande verkstadsnätverk. Nu har vi öppnat vår verkstad i Finspång, det blir den sjunde verkstaden i Östergötland och ett bra komplement till befintliga anläggningar.

Jimmy Lind är vår verkstadsansvarige som tar emot dig i lokalen som ligger på Hårstorpsvägen 31.Varmt välkommen in till oss när stenen träffar rutan!”, säger Fredrik Karlsson, Sverigechef på Ryds Bilglas.

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Karlsson, Sverigechef, Ryds Bilglas
Tel: 010 102 99 36

Om Ryds Bilglas
Ryds Bilglas är en ledande aktör inom reparation och byte av bilglas och finns nära kunden med över 160 verkstäder i Sverige. Företaget grundades 1947 och är idag en del av koncernen Cary Group. För mer information besök gärna www.rydsbilglas.se

Om Cary Group
Cary Group specialiserar sig på hållbara lösningar för reparation och byte av fordonsglas, med ett kompletterande erbjudande för reparation av plåt- och lackskador i Norden. Vår resa startade 1947 med Ryds Bilglas i Sverige och idag erbjuder vi våra tjänster till kunder i hela Europa under flertalet välkända och framgångsrika varumärken.