Behöver du byta vindruta, vi hjälper dig!

Vi försöker alltid att reparera en skadad bilruta, men ibland går det inte. Om din vindruta inte går att laga byter vi ut den över dagen.

I vissa lägen kan det vara så att en vindruta är i så dåligt skick att man varken kan eller bör reparera den av säkerhetsskäl. Då behöver den bytas ut på ett professionellt och fackmannamässigt sätt. Vi har rätt bilrutor för alla bilmärken och årsmodeller: vindruta, bakruta och sidorutor.

Höj säkerheten och gör din bil bättre genom att byta ut en skadad vindruta. Du betalar dessutom bara självrisken som varierar beroende på vilket försäkringsskydd du har. Du slipper fylla i blanketter och ha kontakt med försäkringsbolaget, allt sånt sköter vi. Om du behöver får du tillgång till fri lånebil eller elcykel medan vi byter vindruta på din bil. Välkommen!

Fri lånebil
Prisförfrågan

Boka reparation

Pris från 0 kr*

Slitna eller gamla torkarblad torkar dåligt och motverkar rengöring av vindrutan. Detta inverkar även på din sikt under körning. Passa på att byta torkarblad när du byter vindruta eller lagar stenskott. Pris 398 kr per par, inkl montering.
*Stenskottslagning 0-200 kr, beroende på försäkringsbolag, vid minst halvförsäkring. Vid rutbyte, uppge om du vill ha lånebil när du bokar.