Serviceinriktad bilglastekniker eller lärling till Ryds Bilglas Utebil

Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker eller lärling hos Ryds Bilglas utebil.

Ditt jobb hos oss

Hos oss kommer du att främst reparera och byta bilrutor. Du arbetar i vår utebilverksamhet och besöker kunderna på plats där de är. I jobbet ingår att skapa goda relationer och hjälpa kunderna med olika frågor när det kommer till bilglas och bilar. Att jobba hos oss betyder också att det blir visst administrativt arbete, som till exempel att registrera skadeärenden hos försäkringsbolag.

På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta dom mest effektiva och bästa lösningarna. Vi tycker det är viktigt att man hjälps åt på jobbet och ställer upp för kollegorna när det behövs.

Vad behöver du för att söka jobbet?

För oss är dina personliga egenskaper viktigare än vad du har för tidigare erfarenhet. Det viktigaste är att du är intresserad av jobbet och vill arbeta och utvecklas med oss. Du behöver trivas med ett fysiskt och rörligt arbete och vi ser gärna att du även är bekväm med visst administrativt jobb. Utebilens typiska kunder är bensinstationer, hyrbilsföretag, bilförsäljningsföretag samt andra avtalskunder. Du är företagets ambassadör utåt och ska alltid se till kundens bästa. För oss är det viktigt att du värdesätter kvalité och service och detta ska genomsyra allt arbete du utför.

Har du inte tidigare erfarenhet av bilglasyrket? Då lär vi upp dig! Du blir en del av vårt lärlingsprogram och får utbildning, handledning och stöd på din resa till färdigutbildad bilglastekniker. Så tveka inte att söka om du är intresserad!

Krav

  • B-körkort (manuell växellåda)
  • God svenska i tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare.

För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Det här är vi

Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med lättsamma och härliga kollegor. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål och våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling. Vi har funnits länge i branschen, ända sedan 1947, och våra anställda omfattas av kollektivavtal.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Mobil, utgångspunkt i Spånga
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning som start
Lön: Fast lön efter överenskommelse

Kontaktuppgifter

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan till andre.persson@rydsbilglas.se. Vi arbetar aktivt med våra rekryteringsprocesser och tillsätter tjänster löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Ryds bilglas

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val. Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken.