Laga stenskottet innan det spricker

Ditt stenskottsplåster kommer inom några dagar!

Ett litet stenskott är början till en spricka, så se till att reparera det innan vindrutan spricker och måste bytas. Svedea tar hand om allt åt dig, det enda du behöver göra är att boka tid här hos vår samarbetspartner Ryds Bilglas.

En reparation tar bara 30 minuter. Skulle stenskottet inte gå att laga och vindrutan måste bytas ut får du fri lånebil. Meddela oss om du behöver lånebil vid bokning.

Ryds Bilglas finns på 167 anläggningar i hela Sverige och lagar alla typer av glasskador på alla typer av bilmodeller och tillverkningsår. De jobbar med den allra senaste tekniken och med mycket hårda miljökrav.

Boka tid nu →

KALIBRERING – FÖR SÄKERHETS SKULL

Ryds Bilglas är Sveriges största bilglasaktör och ligger i framkant när det kommer till säkerhet. Därför är alla verkstäderna utrustade med modern kalibreringsutrustning och specialutbildad personal som ser till att kalibreringen sker på rätt sätt för just din bil.

I moderna bilar är vindrutan en bärande del av konstruktionen, ofta är den utrustad med kameror och sensorer som har centrala säkerhetsfunktioner. När du byter vindruta är det därför viktigt för säkerheten att du inte bara får ett nytt glas – utan att du får rätt vindruta, rätt monterad och rätt kalibrerad.

Lånebil & cykel

FRI LÅNEBIL ELLER EL-CYKEL

När du byter din vindruta erbjuder vi alltid en fri lånebil eller elcykel under tiden din bil är på verkstaden. Du hämtar helt enkelt lånebilen eller elcykeln när du lämnar in din bil – och lämnar tillbaka den några timmar senare när bytet är klart. Enklare än så blir det inte.

BESTÄLL GRATIS STENSKOTTSPLÅSTER

För att skydda stenskottet mot smuts och fukt kan du beställa ett speciellt stenskottsplåster. Plåstret är gratis och placeras på stenskottet så fort skadan sker. Det hjälper till att skydda vindrutan tills du kan komma in till verkstaden för att få skadan åtgärdad.

Beställ gratis stenskottsplåster

    Jag godkänner att Ryds Bilglas sparar mina uppgifter för att kunna utföra beställningen. Läs mer om hur Ryds Bilglas använder din information här »
    Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.