Skadad bilruta?
Här kan du snabbt och enkelt anmäla din glasskada och boka tid online

Ditt stenskottsplåster kommer inom några dagar!

Genom att reparera ditt stenskott eller byta ut en trasig vindruta kan värdet på din bil öka. Mindre skador på ditt fordon gör också att säljprocessen går snabbare.

Vår samarbetspartner Ryds Bilglas finns på 160 anläggningar i hela Sverige och lagar alla typer av glasskador på alla typer av bilmodeller och tillverkningsår. De jobbar med den allra senaste tekniken och med mycket hårda miljökrav.

Boka tid nu →

Kalibrering – För säkerhets skull

Ryds Bilglas är Sveriges största bilglasaktör och ligger i framkant när det kommer till säkerhet. Därför är alla verkstäderna utrustade med modern kalibreringsutrustning och specialutbildad personal som ser till att kalibreringen sker på rätt sätt för just din bil.

I moderna bilar är vindrutan en bärande del av konstruktionen, ofta är den utrustad med kameror och sensorer som har centrala säkerhetsfunktioner. När du byter vindruta är det därför viktigt för säkerheten att du inte bara får ett nytt glas – utan att du får rätt vindruta, rätt monterad och rätt kalibrerad.

Fri lånebil eller el-cykel

När du byter din vindruta erbjuder vi alltid en fri lånebil eller elcykel under tiden din bil är på verkstaden. Du hämtar helt enkelt lånebilen eller elcykeln när du lämnar in din bil – och lämnar tillbaka den några timmar senare när bytet är klart. Enklare än så blir det inte.

Beställ gratis stenskottplåster

För att skydda stenskottet mot smuts och fukt kan du beställa ett speciellt stenskottsplåster. Plåstret är gratis och placeras på stenskottet så fort skadan sker. Det hjälper till att skydda vindrutan tills du kan komma in till verkstaden för att få skadan åtgärdad.

Beställ gratis stenskottsplåster

    Jag godkänner att Ryds Bilglas sparar mina uppgifter för att kunna utföra beställningen. Läs mer om hur Ryds Bilglas använder din information här »