Skadad bilruta?

Ditt stenskottsplåster kommer inom några dagar!

Ett litet stenskott är början till en spricka, se till att reparera det innan vindrutan spricker och måste bytas.

En reparation tar bara 30 minuter. Skulle stenskottet inte gå att laga och vindrutan måste bytas ut får du fri lånebil.

Ryds Bilglas finns på 167 anläggningar i Sverige och vi lagar alla typer av glasskador på alla typer av bilmodeller och tillverkningsår. Vi jobbar med den allra senaste tekniken och med mycket hårda miljökrav.

Boka tid nu →

Kalibrering – För säkerhets skull

Ryds Bilglas är Sveriges största bilglasaktör och ligger i framkant när det kommer till säkerhet. Därför är alla verkstäderna utrustade med modern kalibreringsutrustning och specialutbildad personal som ser till att kalibreringen sker på rätt sätt för just din bil.

I moderna bilar är vindrutan en bärande del av konstruktionen, ofta är den utrustad med kameror och sensorer som har centrala säkerhetsfunktioner. När du byter vindruta är det därför viktigt för säkerheten att du inte bara får ett nytt glas – utan att du får rätt vindruta, rätt monterad och rätt kalibrerad.

Beställ gratis stenskottsplåster

För att skydda stenskottet mot smuts och fukt kan du beställa ett speciellt stenskottsplåster. Plåstret är kostnadsfritt och placeras på stenskottet så fort skadan sker. Det hjälper till att skydda vindrutan tills du kan komma in till verkstaden för att få skadan åtgärdad.

Har du frågor? Ring oss på 0771-411 411

Beställ gratis stenskottsplåster

  Jag godkänner att Ryds Bilglas sparar mina uppgifter för att kunna utföra beställningen. Läs mer om hur Ryds Bilglas använder din information här »
  Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.


  Fri lånebil eller el-cykel

  När du byter vindruta erbjuder vi alltid en fri lånebil eller elcykel under tiden din bil är på verkstaden. Du hämtar helt enkelt lånebilen eller elcykeln när du lämnar in din bil – och lämnar tillbaka den några timmar senare när bytet är klart. Enklare än så blir det inte.

  För dig som behöver byta vindruta

  När du byter vindruta är det viktigt att du inte bara får ett nytt glas – utan att du får rätt vindruta, som är rätt monterad och rätt kalibrerad.