Teamchef till Ryds Bilglas kundtjänst

Drivs du av att skapa fantastiska kundmöten och vill jobba ett expansivt och dynamiskt bolag med mycket på gång? Sök då tjänsten som teamchef hos oss på kundtjänst!

Ditt jobb hos oss

Vi söker dig som brinner för att ger riktigt bra service och att leda och utveckla människor och verksamheten framåt. I rollen som teamchef kommer du att ansvara för vårt försäljningsteam inom kundtjänst. Teamet består av ca tio medarbetare och din uppgift blir att leda, inspirera och skapa förutsättningar för att ni tillsamman ska kunna leverera kundservice på högsta nivå. Du kommer även att arbeta operativt med kundtjänstärenden för att kunna skapa rätt förutsättningar och ha en närhet till teamet. Tjänsten rapporterar till Kundtjänstchef.

Vad behöver du för att söka jobbet?

Vi söker dig som är driven, har god självinsikt och är trygg i att leda, inspirera och utveckla dina medarbetare till att överträffa våra kunders förväntningar. Du är strukturerad och noggrann och du motiveras av att arbeta i en miljö med högt tempo och ibland snabba förändringar. Du är relationsskapande och har god kommunikationsförmåga vilket gör det lätt för dig både i din roll som ledare och i ditt möte med våra kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering, men för att vara aktuell för tjänsten behöver du ha ledarerfarenheter och vana att leda en grupp i förändring.

Krav
•God datorvana
•Flytande svenska och engelska i tal och skrift
•Ledarerfarenhet

Det här är vi

Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med lättsamma och härliga kollegor. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål och våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling. Vi har funnits länge i branschen, ända sedan 1947, och våra anställda omfattas av kollektivavtal.

Start: 1/12 2022 eller enligt överenskommelse
Placering: Västerås
Anställningsform: Heltid, 100%
Lön: Fast lön efter överenskommelse

Kontaktuppgifter

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan till matilda.akerlund@rydsbilglas.se.

Vi arbetar aktivt med våra rekryteringsprocesser och tillsätter tjänster löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sista ansökningsdagen är 25/11 2022

Om Ryds bilglas

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val. Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken. Koncernen är noterad på Nasdaq Stockholm.