Stenskottslagare till Örebro

Ryds Bilglas söker stenskottslagare till vår verkstad på Bettorp i Örebro

Ryds Bilglas är en del av Ryds Glas, som har sitt ursprung i Sundsvall där Erik Ryd 1947 startade Ryds Glasmästeri. Ryds Bilglas är en ledande aktör inom bilglasbyten och reparationer i Sverige, och är representerade på de flesta större orter i Sverige med över 87 verkstäder.

 

Arbetsbeskrivning Stenskottslagare

 

Din huvudsakliga uppgift blir att utföra stenskottsreparationer  samt byta rutor på bilar (samtliga bilmärken). Du kommer även arbeta med Diagnosverktyg och Kalibreringsutrustning för de olika slags elektronik produkter som idag finns i rutorna. Du skall även hjälpa till med enklare administrativa arbetsuppgifter.

Litet klipp om vad det handlar om: https://vimeo.com/38851416

Vem är du?

 

För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta med bilar och är serviceinriktad, noggrann och positiv, samt är en driven person som arbetar både självständigt och i grupp. Tidigare erfarenheter från att ha jobbat med bilglas är en fördel men ej krav. Vår målsättning är att se till kundens bästa och att hålla en god service. B-körkort är ett krav.
Tjänsten är i första hand ett sjukvikariat, men kan komma att övergå till en fast tjänst.
Har du frågor? Kontakta Jonny Carlsson tel 0703 143851.

 

Ansökan görs via mejl till jonny.carlsson@rydsbilglas.se

Bifoga gärna CV och en bild på dig.
Ansökan och tillsättning kan komma att behandlas löpande.

 

 

Boka reparation

Pris från 0 kr*

Slitna eller gamla torkarblad torkar dåligt och motverkar rengöring av vindrutan. Detta inverkar även på din sikt under körning. Passa på att byta torkarblad när du byter vindruta eller lagar stenskott. Pris 398 kr per par, inkl montering.
*Stenskottslagning 0-200 kr, beroende på försäkringsbolag, vid minst halvförsäkring. Vid rutbyte, uppge om du vill ha lånebil när du bokar.