Sommarjobb på Ryds Bilglas som Bilglastekniker/ montör i Stockholm

Söker du ett spännande sommarjobb inom bilbranschen? Skulle du uppskatta att arbeta med bilrutemontering samt stenskottslagning? Vill du vara med och utveckla ett snabbt växande bolag? Just nu söker vi en medarbetare som vill arbeta under sommaren hos oss i Storstockholm.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter
Som bilglastekniker under sommaren är ingen dag sig lik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta bilrutor, stenskottsreperationer och även ta emot våra kunder i verkstaden.

Du behöver inga förkunskaper utan Ryds Bilglas ger dig den introduktion du behöver för att lyckas i rollen.

 

Krav för tjänsten
Det formella krav vi ställer på dig är B-körkort (manuell) samt en ålder på minst 18 år. Ofta arbetar man två och två i våra verkstäder vilket innebär att vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tycker att det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och vår målsättning är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar vår verkstad samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

 

Arbetsplats: Norrtälje, Vallentuna, Norrviken, Danderyd, Bromma, Upplands Väsby, Arlanda, Nacka, Vårby eller Lidingö.
Arbetstid: Måndag-fredag, 7-16 eller 8-17.

För en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

För den som är intresserad finns stora möjligheter till förlängning – Både för extraanställning och på heltid.

Ansökan
Skicka in din ansökan till karriar.sthlm@rydsbilglas.se. Vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag, vänta därmed inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Tack vare vår specialistkompetens, bra service och god tillgänglighet väljer kunderna att komma till oss. Idag är vi Sveriges största bilglaskedja. Tillsammans har vi utfört miljontals reparationer. Och fler kommer det att bli! Vägen framåt handlar om att bygga på vår historia. Vi ska fortsätta göra ett riktigt bra jobb. Vi ska fortsätta utveckla våra metoder. Vi ska bli ännu mer effektiva, säkra och miljövänliga. Vi ska fortsätta att förenkla för våra kunder och vi ska fortsätta arbeta för att bli den mest attraktiva arbetsgivaren inom fordonsglas.

Ryds Bilglas har sitt ursprung i Sundsvall där Erik Ryd 1947 startade Ryds Glasmästeri. Med tiden specialiserade vi oss och idag är vi ett renodlat bilglasföretag som finns i hela Sverige med ungefär 100 verkstäder.  Vi finns även etablerade i Norge, Danmark och Storbritannien. Koncernen Ryds Bilglas omsatte under 2018 över 1,4 miljarder.