Serviceinriktad bilglastekniker till Ryds Bilglas Stockholm syd

Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då ska du söka jobbet som bilglastekniker resurs på Ryds Bilglas i Stockholm syd.  

Ditt jobb hos oss

Hos oss kommer du att främst reparera och byta bilrutor. Som resurs kommer du inte vara stationerad på en specifik verkstad utan du jobbar över hela regionen på den verkstaden som behöver stöttning under en dag eller en längre period. Du kommer köra en servicebil mellan verkstäderna. I vissa fall behöver man hjälpa till i kundmottagningen vilket innebär att du hjälper kunderna med olika frågor när det kommer till bilglas och bilar, samt visst administrativt jobb.

På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta dom mest effektiva och bästa lösningarna. Vi tycker det är viktigt att man hjälps åt på jobbet och ställer upp för kollegorna när och där det behövs.

Vad behöver du för att söka jobbet?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och driven. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter, samt att du har lätt att anpassa dig till olika arbetsplatser. Då rollen är resurs krävs det också att känna sig trygg i att jobba självständigt. Du behöver trivas med ett fysiskt och rörligt arbete. Eftersom det kan behövas stöttning i kundmottagning är det bra om du gillar kundkontakt och inte har något emot visst administrativt jobb. Du behöver vara en flexibel lagspelare som gillar att hugga i där det behövs. För att jobba hos oss är det är viktigt att du gillar att leverera bra service och kvalitet, att du alltid vill kundens bästa.

Vi söker dig med minst två (2) års erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare.

Krav

  • B-körkort (manuell växellåda)
  • God svenska i tal och skrift

 

För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Det här är vi

Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med lättsamma och härliga kollegor. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål och våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling. Vi har funnits länge i branschen, ända sedan 1947, och våra anställda omfattas av kollektivavtal.

 

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Placering: Utgår från verkstad i södra Stockholm, resurs för hela Storstockholm syd.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning som start

Lön: Fast lön efter överenskommelse

Kontaktuppgifter

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan till robert.palm@rydsbilglas.se.

Vi arbetar aktivt med våra rekryteringsprocesser och tillsätter tjänster löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Ryds bilglas

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val. Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken.