Ryds Bilglas söker en bilglastekniker till Malmö med omnejd

Söker du en spännande tjänst inom bilbranschen? Skulle du uppskatta att arbeta med bilrutemontering samt kundbemötande? Vill du vara med och utveckla ett snabbt växande bolag? Just nu söker vi en blivande bilglastekniker Malmö.

Som bilglastekniker har du en betydande roll för Ryds Bilglas. Det är trots allt du som möter våra kunder varje dag och hjälper de med deras behov. Kanske är det att laga kundens stenskott? Byta dennes ruta? Eller möjligen se över om de har behov av nya torkarblad?

Arbetsbeskrivning

Som bilglastekniker är ingen dag sig lik. Här är exempel på några vardagliga arbetsuppgifter:

  • Byte av bilglas samt stenskottsreparationer
  • Kalibrering av vindrutor
  • Ta emot kunder och svara i telefon
  • Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
  • Beställa glas och tillbehör
  • Ta emot glasleveranser
  • Utföra underhåll av utrustning

Din profil

Det formella krav vi ställer på dig är B-körkort (manuell) samt fysisk uthållighet. Ofta arbetar man två och två i våra verkstäder vilket innebär att vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tycker att det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och vår målsättning är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar vår verkstad samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

Ryds erbjuder

Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas du vill vara en del av det teamet. Vi har kollektivavtal och hos oss har du alltid trygga anställningsvillkor och bra förmåner men vi tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och våra härliga kollegor.

Arbetets omfattning: Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader
Sysselsättningsgrad: Heltid, 100 %
Arbetstid: Måndag-fredag, 7-16 eller 8-17.

Kontaktuppgifter

Skicka in din ansökan till thomas.holmgren@rydsbilglas.se Vi ser fram emot din ansökan!

Tack vare vår specialistkompetens, bra service och god tillgänglighet väljer kunderna att komma till oss. Idag är vi Sveriges största bilglaskedja. Tillsammans har vi utfört miljontals reparationer. Och fler kommer det att bli! Vägen framåt handlar om att bygga på vår historia. Vi ska fortsätta göra ett riktigt bra jobb. Vi ska fortsätta utveckla våra metoder. Vi ska bli ännu mer effektiva, säkra och miljövänliga. Vi ska fortsätta att förenkla för våra kunder och vi ska fortsätta arbeta för att bli den mest attraktiva arbetsgivaren inom fordonsglas.

Ryds Bilglas har sitt ursprung i Sundsvall där Erik Ryd 1947 startade Ryds Glasmästeri. Med tiden specialiserade vi oss och idag är vi ett renodlat bilglasföretag med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och England. I koncernen ingår även franchisekedjan Samglas. Koncernen Ryds Bilglas omsatte under 2017 över 700 MSEK med ca 350 anställda.