Ryds Bilglas AB söker blivande bilglastekniker i Stockholm

Ryds Bilglas AB är ett familjeägt företag som startade 1947 i Sundsvall. 2018 såldes majoritet av bolaget till Nordic Capital.

Ryds Bilglas är idag Sveriges största bilglaskedja. Vi utför stenskottsreparationer samt byter fordonsglas till alla försäkringsbolag och på alla bilar. Vi har omkring 95 verkstäder runt om i Sverige ifrån Luleå i norr till Ystad i söder. I koncernen ingår även franchisekedjan SAMGLAS med cirka 20 verkstäder.

De senaste åren har präglats av stabil lönsamhet och tillväxt vilket gör att vi ofta är i behov av ny personal.

Arbetsbeskrivning

En bilglasteknikers arbetsuppgifter

– Byte av bilglas samt stenskottsreparationer

– Kalibrering av vindrutor

– Ta emot kunder och svara i telefon

– Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt

– Beställa glas och tillbehör

– Ta emot glasleveranser/mottagningskontroll

– Utföra underhåll av utrustning

Din profil

Som person är du serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när dem lämnar verkstaden. Du är en lagspelare som är positiv och förstå vikten av att arbeta i team. Vår målsättning är att se till kundens bästa och hålla en god service.

Kontaktuppgifter

Vill du under lov eller under praktiktid prova arbetet som bilglastekniker får du gärna kontakta din närmsta Ryds Bilglas verkstad och lämna en intresseanmälan.

Det går även utmärkt att kontakta våra regionchefer i Stockholm, André Persson (Sthlm Syd) på andre.persson@rydsbilglas.se samt Kenth Lappalainen (Sthlm Norr) på kenth.lappalainen@rydsbilglas.se vid frågor eller intresseanmälan.