Positiv kundtjänstmedarbetare till Ryds Bilglas

Vill du jobba i ett expansivt och dynamiskt bolag med mycket på gång? Uppskattar du en familjär arbetsmiljö med närhet till kollegorna? Då borde du söka till Ryds Bilglas!

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att hantera inkommande samtal och ärenden från kunder via våra olika kanaler. Du kommer boka in kunder för åtgärd av glasskada men också vara i nära kontakt med försäkringsbolag.

Vem är du?

För att du ska trivas i rollen och lyckas med arbetet söker vi dig som är strukturerad, noggrann och relationsskapande, då arbetet kräver kontakt med våra kunder och verkstäder. Du är en positiv och öppen person som har lätt att hantera människor. Din goda kommunikationsförmåga hjälper dig att ha hög kvalitet i samtalen och kunna möta alla olika typer av individer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering, men erfarenhet av liknande kundorienterad roll är meriterande. Arbetet är säsongsbetonat och kan tidvis vara stressigt.  Vi värdesätter förmågan att hantera en stressig situation men samtidigt hålla hög kvalitet mot kund.

Krav

  • God datorvana
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Det här är vi

Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med lättsamma och härliga kollegor. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål och våra chefer stöttar oss i vårt arbete och i vår utveckling. Vi har funnits länge i branschen, ända sedan 1947, och våra anställda omfattas av kollektivavtal.

Start: 7/9 2022 eller enligt överenskommelse

Placering: Västerås

Anställningsform: Vikariat, 3st tjänster om 100%

Lön: Fast lön efter överenskommelse

Kontaktuppgifter

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan till karriar.ktj@rydsbilglas.se

Sista ansökningsdag är den 21/8. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Ryds bilglas

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 140 verkstäder och ca 400 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val. Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken. Koncernen är noterad på Nasdaq Stockholm.