Platschef till Ryds Bilglas i Söderhamn

Söker du ett spännande arbete inom bilbranschen? Skulle du uppskatta en ledande roll inom bilrutemontering som involverar mycket kundkontakt? Vill du vara med och utvecklas i ett snabbt växande bolag? Just nu söker vi en Platschef som vill arbeta med oss på verkstad i Söderhamn.   

Arbetsbeskrivning

Som Platschef/Verkstadsansvarig har du ansvaret för den dagliga driften i verkstaden. Detta innebär bland annat leda och fördela arbetet och säkerställa att gruppen har de förutsättningar som krävs för att leverera på måltal.

Utöver detta är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att byta och reparera bilrutor. Du kommer även arbeta i verkstadens kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer utföra administrativt arbete samt hjälpa våra kunder med diverse frågor. För oss är det viktigt att du värdesätter kvalité och service. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och ska alltid se till kundens bästa.

För att trivas i rollen är du en naturlig ledare med förmåga att strukturera arbetet och engagera dina kollegor. Ingen dag är sig lik vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att du vågar testa nya idéer för att finna de mest effektiva och framgångsrika lösningarna på olika utmaningar. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter.

Din profil

Vi söker dig med minst tre (3) års erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare.

I övrigt krävs det:

  • B-körkort (manuell)
  • God svenska i tal och skrift
  • Minst 18 år
  • Ledarerfarenhet (meriterande)

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och en god naturlig ledare. Du ska ha en förståelse för och fokusera på det ekonomiska perspektivet samt prioritera service och kvalité i ditt arbete.

 

För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Ryds erbjuder

För att du ska trivas hos oss ska du uppskatta att arbeta i en föränderlig miljö. Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi fortsätter att växa, nationellt som internationellt, så för den som är intresserad finns det möjligheter att göra karriär utanför Sverige. Alla medarbetare får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För din trygghet är vi kollektivavtalsanslutna.

Kontaktuppgifter

Arbetsplats: Söderhamn
Arbetstid: Måndag-fredag, 7-16 eller 8-17.

 

Skicka in din ansökan till Tomas Jansson; Tomas.jansson@rydsbilglas.se Vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag, vänta därmed inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!