Platschef till Ryds Bilglas i Gällivare

Söker du ett spännande arbete inom bilbranschen? Skulle du uppskatta en ledande roll inom bilrutemontering som involverar mycket kundkontakt? Vill du vara med och utvecklas i ett snabbt växande bolag? Just nu söker vi en Platschef som vill arbeta med oss på verkstad i Gällivare!   

Arbetsbeskrivning

Som Platschef/Verkstadsansvarig har du ansvaret för den dagliga driften i verkstaden. Detta innebär bland annat leda och fördela arbetet och säkerställa att gruppen har de förutsättningar som krävs för att leverera på måltal.

Utöver detta är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att byta och reparera bilrutor. Du kommer även arbeta i verkstadens kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer utföra administrativt arbete samt hjälpa våra kunder med diverse frågor. För oss är det viktigt att du värdesätter kvalité och service. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och ska alltid se till kundens bästa.

För att trivas i rollen är du en naturlig ledare med förmåga att strukturera arbetet och engagera dina kollegor. Ingen dag är sig lik vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att du vågar testa nya idéer för att finna de mest effektiva och framgångsrika lösningarna på olika utmaningar. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter.

Din profil

Vi söker dig med minst tre (3) års erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare.

I övrigt krävs det:

  • B-körkort (manuell)
  • God svenska i tal och skrift
  • Minst 18 år
  • Ledarerfarenhet (meriterande)

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och en god naturlig ledare. Du ska ha en förståelse för och fokusera på det ekonomiska perspektivet samt prioritera service och kvalité i ditt arbete.

För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Ryds erbjuder

För att du ska trivas hos oss ska du uppskatta att arbeta i en föränderlig miljö. Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi fortsätter att växa, nationellt som internationellt, så för den som är intresserad finns det möjligheter att göra karriär utanför Sverige. Alla medarbetare får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För din trygghet är vi kollektivavtalsanslutna.

Arbetsplats: Ryds Bilglas i Gällivare
Arbetstid: Måndag-fredag, 7-16 eller 8-17.

Kontaktuppgifter

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan till Tomas Jansson, Tomas.Jansson@rydsbilglas.se  tel: 0766 77 49 28

Vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag, vänta därmed inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Ryds Bilglas är en ledande aktör inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 av familjen Ryd, som fortfarande idag äger en del av bolaget tillsammans med huvudägaren Nordic Capital Fund VIII. Koncernens tre bilglaskedjor Ryds Bilglas, Samglas och National Windscreens finns nära kunden med över 231 verkstäder och 260 mobila verkstäder i Norden och Storbritannien. Koncernen omsatte under 2020 ca 1600 MSEK med ca 1000 anställda.