Lärling till Ryds Bilglas på Lidingö, Stockholm

Söker du ett spännande arbete inom bilbranschen? Skulle du uppskatta att arbeta med bilrutemontering med mycket kundkontakt? Vill du vara med och utvecklas i ett snabbt växande bolag? Just nu söker vi en medarbetare som vill arbeta med oss i vår verkstad på Lidingö, Stockholm.  

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att byta och reparera bilrutor. Du kommer även arbeta i vår kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer utföra administrativt arbete samt hjälpa våra kunder med diverse frågor. För oss är det viktigt att du värdesätter kvalité och service. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och ska alltid se till kundens bästa.

Ingen dag är sig lik vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att du vågar testa nya idéer för att finna de mest effektiva och framgångsrika lösningarna på olika utmaningar. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därmed ställer vi inte några formella krav på tidigare erfarenhet av yrket utan vi prioriterar intresse och vilja att utvecklas och arbeta med oss. Däremot är det viktigt att du uppskattar och trivs med ett fysiskt och rörligt arbete.

Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare. För rätt person kan det finnas möjligheter att jobba som lärling utan tidigare erfarenhet, då kommer du lära dig yrket hos oss! Du ska även uppskatta administrativt arbete samt kundservice eftersom du kommer arbeta en hel del i kundmottagningen.

I övrigt krävs det:

  • B-körkort (manuell)
  • God svenska i tal och skrift
  • Minst 18 år

Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare.

För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Ryds erbjuder

För att du ska trivas hos oss ska du uppskatta att arbeta i en föränderlig miljö. Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi fortsätter att växa, nationellt som internationellt, så för den som är intresserad finns det möjligheter att göra karriär utanför Sverige. Alla medarbetare får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För din trygghet är vi kollektivavtalsanslutna.

Arbetsplats: Lidingö, Stockholm
Arbetstid: Måndag-fredag, 7-16 eller 8-17

Kontaktuppgifter

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan till André Persson, Andre.persson@rydsbilglas.se  Vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag, vänta därmed inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Ryds Bilglas är en ledande aktör inom reparation och byte av bilglas med 145 verkstäder runtom i landet. Företaget grundades 1947 av familjen Ryd. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group som är noterat på Nasdaq Stockholm. Cary Group har verksamhet inom segmentet ”car care” i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien samt Spanien genom bolagen Ryds Bilglas, Autoklinik, Svenska Bussglas, Cary, Quick Car Fix, Crashpoint, Mobile Windscreens och Auto Cristal Ralarsa.