Ekonomiansvarig Sverige till huvudkontoret i Hammarby Sjöstad

För fullständig annons och ansökan klicka HÄR.

Arbetsbeskrivning

I denna rekrytering samarbetar vi med Novare. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor Karlsson eller Daniele Terrizzi på Novare via email: viktor.karlsson@novare.se alternativt Daniele.Terrizzi@novare.se.

I uppdraget som Ekonomiansvarig Sverige på Ryds Bilglas AB har du ett helhetsansvar för ekonomiavdelningen för de svenska bolagen. I rollen som Ekonomiansvarig Sverige kommer du ta en aktiv del i bolagets spännande tillväxtresa i Sverige där man idag är marknadsledande.

Som Ekonomiansvarig säkerställer du att samtliga processer och rutiner inom ekonomiområdet fungerar effektivt och med hög kvalitet. Du leder ekonomiavdelningens arbete och ansvarar för ledning och utveckling av personal inom avdelningen. Avdelningen består idag av 14 medarbetare inom avdelningarna Redovisning, Kundreskontra, Leverantörsreskontra, Verkstadssupport och Lön. Det är en väl sammansvetsad grupp medarbetare med både lång och lite kortare erfarenhet som samarbetar väl och som tillsammans utgör ett bra stöd för den övriga verksamheten.

Rollen rapporterar till VD Sverige samt till Group CFO. Placering är på Ryds Bilglas huvudkontor i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Tjänsten innebär periodvis vissa resor i Sverige.