Bilglastekniker till Ryds Bilglas i Luleå

Söker du ett spännande arbete inom bilbranschen? Skulle du uppskatta att arbeta med bilrutemontering samt stenskottslagning? Vill du vara med och utvecklas i ett snabbt växande bolag? Just nu söker vi en medarbetare som vill arbeta med oss i vår verkstad i Luleå. 

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta och reparera bilrutor. Du kommer även arbeta i vår kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer beställa material och hjälpa våra kunder med att boka tid hos oss.

Din profil

Vi söker dig med minst några års erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker eller bilplåtslagare. Du ska även uppskatta administrativt arbete eftersom du kommer arbeta en hel del i kundmottagningen.

I övrigt krävs det:

  • B-körkort (manuell)
  • God svenska i tal och skrift
  • Minst 18 år

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att du är värdesätter samarbete och service. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och vår målsättning är att alltid se till kundens bästa. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar vår verkstad samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna.

För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du även bli godkänd på en härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Ryds erbjuder

För att du ska trivas hos oss ska du uppskatta att arbeta i en föränderlig miljö. Vi fortsätter att växa, nationellt som internationellt, så för den som är intresserad finns det möjligheter att göra karriär utanför Sverige på sikt. Alla medarbetare får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För din trygghet är vi kollektivavtalsanslutna.

Arbetsplats: Luleå
Arbetstid: Måndag-fredag, 7-16 eller 8-17.

Kontaktuppgifter

Skicka in din ansökan till henrik.vangman@rydsbilglas.se. Vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag, vänta därmed inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ryds Bilglas är en ledande aktör inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 av familjen Ryd, som fortfarande idag äger en del av bolaget tillsammans med huvudägaren Nordic Capital Fund VIII. Koncernens tre bilglaskedjor Ryds Bilglas, Samglas och National Windscreens finns nära kunden med över 220 verkstäder i Norden och Storbritannien. Koncernen omsatte under 2018 ca 1400 MSEK med ca 800 anställda.