Bilglastekniker eller lärling till Ryds Bilglas i Högsbo

Söker du ett spännande arbete inom bilbranschen? Skulle du uppskatta att arbeta med bilrutemontering med mycket kundkontakt? Vill du vara med och utvecklas i ett snabbt växande bolag? Just nu söker vi en medarbetare som vill arbeta med oss i vår verkstad i Högsbo.  

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att byta och reparera bilrutor. Du kommer även arbeta i vår kundmottagning vilket innebär att du bland annat kommer utföra administrativt arbete samt hjälpa våra kunder med diverse frågor. För oss är det viktigt att du värdesätter kvalité och service. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och ska alltid se till kundens bästa.

Ingen dag är sig lik vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att du vågar testa nya idéer för att finna de mest effektiva och framgångsrika lösningarna på olika utmaningar. Vi ser också att du har förmågan att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra genom att dela erfarenheter.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därmed ställer vi inte några formella krav på tidigare erfarenhet av yrket utan vi prioriterar intresse och vilja att utvecklas och arbeta med oss. Däremot är det viktigt att du uppskattar och trivs med ett fysiskt och rörligt arbete.

Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare. För rätt person kan det finnas möjligheter att jobba som lärling utan tidigare erfarenhet, då kommer du lära dig yrket hos oss! Du ska även uppskatta administrativt arbete samt kundservice eftersom du kommer arbeta en hel del i kundmottagningen.

I övrigt krävs det:

  • B-körkort (manuell)
  • God svenska i tal och skrift
  • Minst 18 år

Meriterande:

  • Erfarenhet av arbete som bilglastekniker eller liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare.

För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Ryds erbjuder

För att du ska trivas hos oss ska du uppskatta att arbeta i en föränderlig miljö. Fordonsbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi fortsätter att växa, nationellt som internationellt, så för den som är intresserad finns det möjligheter att göra karriär utanför Sverige. Alla medarbetare får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För din trygghet är vi kollektivavtalsanslutna.

Arbetsplats: Högsbo
Arbetstid: Måndag-fredag, 7-16 eller 8-17.

Kontaktuppgifter

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan till Fredrik.Olsson@rydsbilglas.se  Vi kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag, vänta därmed inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Ryds Bilglas är en ledande aktör inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 av familjen Ryd, som fortfarande idag äger en del av bolaget tillsammans med huvudägaren Nordic Capital Fund VIII. Koncernens tre bilglaskedjor Ryds Bilglas, Samglas och National Windscreens finns nära kunden med över 231 verkstäder och 260 mobila verkstäder i Norden och Storbritannien. Koncernen omsatte under 2020 ca 1600 MSEK med ca 1000 anställda.