RYDS BILGLAS SÖKER LÄRLING/BILGLASTEKNIKER TILL VÅR VERKSTAD I VÄRMDÖ

Ryds Bilglas är en del av Ryds Glas, som har sitt ursprung i Sundsvall där Erik Ryd 1947 startade Ryds Glasmästeri. Ryds Bilglas är en ledande aktör inom bilglasbyten och reparationer i Sverige, och är representerade på de flesta större orter i Sverige med över 96 verkstäder.

ARBETSBESKRIVNING LÄRLING/BILGLASTEKNIKER

Din huvudsakliga uppgift blir att byta rutor på bilar (samtliga bilmärken) samt utföra stenskottsreparationer. Du kommer även arbeta med Diagnosverktyg och Kalibreringsutrustning för de olika slags elektronik produkter som idag finns i rutorna. Du skall även hjälpa till med enklare administrativa arbetsuppgifter.

Litet klipp om vad det handlar om: https://vimeo.com/38851416

VEM ÄR DU?

För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta med bilar och är serviceinriktad, noggrann och positiv, samt är en driven person som arbetar både självständigt och i grupp. Tidigare erfarenheter från att ha jobbat med bilglas är en fördel men ej krav. Vår målsättning är att se till kundens bästa och att hålla en god service. B-körkort är ett krav.

Har du frågor? Kontakta André Persson Tel 0720-801939

Ansökan görs via mejl till karriar.sthlm@rydsbilglas.se

Bifoga gärna CV och en bild på dig.
Ansökan och tillsättning kan behandlas löpande.

Boka reparation

Pris från 0 kr*

Slitna eller gamla torkarblad torkar dåligt och motverkar rengöring av vindrutan. Detta inverkar även på din sikt under körning. Passa på att byta torkarblad när du byter vindruta eller lagar stenskott. Pris 398 kr per par, inkl montering.
*Stenskottslagning 0-200 kr, beroende på försäkringsbolag, vid minst halvförsäkring. Vid rutbyte, uppge om du vill ha lånebil när du bokar.